CV

Erhvervserfaring

august 2019 – nu
PR & Social Media Coordinator hos Montana Furniture

Som PR & SoMe Coordinator for Montana er jeg ansvarlig for content creation for sociale medier som Instagram, Facebook og Pinterest. Yderligere forhandler og planlægger jeg samarbejder med influencers samt varetager kontakt til pressen i forbindelse med produktudlån m.m. Jeg er derudover også ansvarlig for PR events.

juli 2016 – april 2019
PR & Kommunikationsmanager hos Roomstore

I mit arbejde som PR & Kommunikationsmanager varetog jeg bl.a. al ekstern kommunikation som tekstforfatning af pressemeddelelser, nyhedsbreve, salgsmateriale og marketingkampagner samt content til Roomstores sociale medier. Jeg planlagde PR-kampagner, events og samarbejde med influencers.

august 2014 – oktober 2019
Content creator hos Designrevolution

Bloggen der udviklede sig til en Instagram-profil. Designrevolution (nu blot designrev_) sætter fokus på eklektisk design inden for møbler og interiør samt kunst og arkitektur.

august 2014 – juni 2016
PR & Social Media konsulent hos Inside PR

Som PR & Social Media konsulent hos Inside PR havde jeg daglig kontakt til livsstilspressen, jeg skrev interviews og pressemeddelelser, og jeg sørgede også for indhold på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Jeg udarbejdede mediestrategier for både Inside PR og kunder samt bidrog med ideer til nye projekter. Derudover var jeg ansvarlig for en række af virksomhedens kunder, hvilket bl.a. indebar kundekontakt, tekstforfatning af pressemeddelelser, udtænkning af strategier for handlingsplaner, afrapportering m.m. Jeg havde ligeledes ansvar for at koordinere udlån fra showroomet til stylister, journalister og bloggere.

januar 2014 – juli 2014
PR assistent og tekstforfatter hos Inside PR

Min primære opgave som PR assistent hos Inside PR var at udarbejde pressetekster for virksomhedens kunder.

april 2013 – juni 2013
Praktikant hos Inside PR 

Under mit praktikforløb prøvede jeg kræfter med tekstforfatning, projektkoordinering og sociale medier.

Uddannelse

2012 – 2013
Professionsbachelor i Communication and Media Strategy

Communication & Media Strategy er et speciale på TEKOs uddannelse som professionsbachelor i Design og Business. Specialet er en overbygning til akademiuddannelsen som designteknolog og har kvalificeret mig til at arbejde professionelt med kommunikation inden for mode- og livsstilsbranchen.

Jeg har gennem uddannelsen fået indsigt i de nyeste kommunikationsformer og markedsføringskanaler, hvilket har rustet mig til at formidle budskaber, så de når målgruppen med størst effekt. Jeg har derudover også lært ar arbejde med virksomheders hjemmesider og at skrive tekster. Jeg kan agere og arbejde specifikt med strategier for de sociale medier som en del af virksomheders kommunikationsstrategi.

2010 – 2012
Designteknolog i Branding and Marketing Management

Som designteknolog i Branding & Marketing Management har jeg fået en toårig erhvervsakademiuddannelse, der har kvalificeret mig til at arbejde med marketing og branding inden for mode- og livsstilsbranchen. Jeg har gennem uddannelsen opnået strategiske og kreative kompetencer inden for branding og har arbejdet både teoretisk og praktisk med udvikling af eksisterende brands, nye brands og koncepter.


2006 – 2009
Studentereksamen fra STX, primært sproglig

Den røde hue blev sat på en tirsdag i juni efter en nervepirrende eksamen i engelsk om Shakespeare og hans tragiske Hamlet. 3 år på Næstved Gymnasium var dermed afsluttet. Min far placerede huen på mit hoved, og jeg husker, at min mormor havde tårer i øjnene, og at jeg var helt ør i hovedet af forventninger til, hvad der nu skulle ske i mit liv.