Den kreative type

Kærlighed og knofedt

Min kæreste og jeg har købt en gammel murermestervilla på Amager. 94 år har den gamle dame på bagen og for at sige det mildt, så trænger hun til en kærlig hånd og en ordentlig omgang knofedt.

Det er derfor noget af et gør det selv-projekt, vi kaster os ud i, og jeg glæder mig til at bruge al min fritid det næste lange tid på at renovere denne dame. I første omgang skal vi tømme huset for inventar, rive tapet og træbeklædning af væggene og fjerne gamle gulvtæpper. Baren i slyngelstuen overlever desværre heller ikke. Den havde ellers været perfekt til en kommende fejring af mine 30 år.

Som en form for digital dagbog over projektet har jeg oprettet en Instagram-profil til formålet. Følg med på @kaerlighedogknofedt – det ku’ være så hyggeligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *